Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul www.pneumocontrol.ro. Utilizarea site-ului, logarea și accesul la serviciile oferite presupun implicit acceptarea acestor termeni și condiții, cu toate consecințele ce decurg din acceptarea acestora.

Proprietatea intelectuală

Toate materialele de pe acest site sunt proprietatea S.C DSystems S.R.L și a "Asociația Doctor Victor Babeș" Timișoara. Reproducerea unor părți sau a întregului conținut, sub orice formă, este interzisă. Nici o parte a acestui site nu poate fi reprodusă, retransmisă ori stocată pe un alt website sau într-un alt tip de sistem electronic de înregistrare.

Acces și securitate

Proprietarul acestui site depune eforturi considerabile pentru actualizarea sa, dar nu își asumă responsabilitatea și nu garantează acuratețea și corectitudinea informațiilor. Proprietarul acestui site își declină orice răspundere legată de acuratețea, exhaustivitatea sau utilizarea acestor informații, precum și în ceea ce privește actualizarea acestora. Proprietarul nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Denegare de responsabilitate

Utilizarea acestui site se face pe riscul exclusiv al utilizatorului. Proprietarul site-ului nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile directe, indirecte sau care derivă din utilizarea acestui site sau a informațiilor existente în cadrul său, iar toate garanțiile implicite prin efortul legii sau al uzantelor sunt excluse în măsura permisa de către legislația română.

Informații

Informațiile medicale publicate sunt verificate de către o echipă de medici specialiști. Scopul acestora este de a oferi informații științifice și de specialitate medicală, realizate într-un limbaj accesibil oricărui pacient. Datele medicale nu se vor folosi și nu vor fi prelucrate în niciun fel datele cu caracter personal ale utilizatorilor. Vă sfătuim ca, pe lângă informațiile obținute prin intermediul site-ului să consultați fie medicul dvs., fie unul dintre medicii noștri specialiști pentru obținerea unui sfat competent.

Drepturi de autor

Toate drepturile de autor cu privire la site, numele de domeniu și informațiile existente pe acest site aparțin S.C DSystems S.R.L și "Asociația Doctor Victor Babeș" Timișoara. Proprietarul își rezervă dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea și utilizarea acestui site și de a solicita sancționarea potrivit legii a persoanelor implicate, dacă există dovada că scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a conținutului sau securității acestuia.

Proprietarul își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile de utilizare.